Один із суперників Усіка зізнався, що вдячний судді за те, що той зупинив бій проти українця.

Один із суперників Усіка зізнався, що вдячний судді за те, що той зупинив бій проти українця.

Український боксер Олександр Усик відомий своїми неймовірними досягненнями в світовому боксі. Він є олімпійським чемпіоном, а також володарем всіх чотирьох поясів у важкій вазі. Однак, нещодавно він став об’єктом скандалу після того, як його суперник зізнався, що вдячний судді за те, що той зупинив бій проти українця.

Хто такий Олександр Усик?

Олександр Усик народився в сім’ї військовослужбовця в місті Сімферополь на Криму. Він почав займатися боксом у віці 15 років і вже через кілька років став чемпіоном України серед юніорів. У 2012 році Усик виборов золоту медаль на Олімпійських іграх у Лондоні, а в 2013 році став професійним боксером.

За свою кар’єру Усик провів 18 боїв і не зазнав жодної поразки. Він володар всіх чотирьох поясів у важкій вазі: WBA, WBO, IBF та WBC. У 2018 році Усик переміг російського боксера Мурата Гассієва і став непереможним чемпіоном світу у важкій вазі за версіями всіх чотирьох організацій.

Скандал з боєм проти Тоні Беллью

У листопаді 2018 року Усик провів бій проти британського боксера Тоні Беллью. Бій був запланований на 12 раундів, але вже на початку 8-го раунду суддя зупинив бій після того, як Беллью отримав сильний удар в голову від Усика.

Після бою Беллью зізнався, що вдячний судді за те, що той зупинив бій. Він заявив, що був дуже втомлений і не міг продовжувати бій. Це викликало обурення серед фанатів Усика, які вважали, що Беллью просто шукав виправдання для своєї поразки.

Реакція на скандал

Скандал з боєм проти Беллью викликав багато обговорень серед боксерських експертів та фанатів. Багато з них висловили своє обурення та незадоволення рішенням судді. Вони вважали, що бій міг продовжуватися, а Беллью просто не хотів битися з Усиком.

Однак, є і ті, хто підтримує рішення судді. Вони вказують на те, що Беллью дійсно отримав сильний удар в голову і не міг продовжувати бій. Крім того, вони наголошують на тому, що бокс – це спорт, де безпека боксерів має бути на першому місці.

Вдячність судді

Після скандалу з боєм проти Беллью, суддя був запитаний про своє рішення зупинити бій. Він заявив, що вважає своє рішення правильним і не жалкує про нього. Він також додав, що вдячний Беллью за те, що той визнав свою поразку і не спробував продовжувати бій.

Це викликало здивування серед багатьох, адже зазвичай

ukrainehotnews